Gudföräldrar

Idag är det första advent, då är det första ljuset tänt. Åh, jag tycker det är så mysigt med julen och allt runt-omkring. Man får pynta innan och göra lite extra mysigt, tända massa ljus, byta gardiner och det blir lite murrigare inne - längtar till vi tar in granen och klär den *hi hi*.

Fast det är inte bara första advent idag, det är även Lovas dopdag och Johan och jag har fått äran att vara hennes gudföräldrar/faddrar. Det är din dag idag Lova =). Att få vara din gudmor är en fin gåva som jag ska ta hand om på bästa sätt.

Jag läste en text som Shirley Clamp skrivit (hon hade skrivit den i samband med att ett par vänners barn skulle döpas):

Det är du
"Två människor möts nånstans
För att leva ett liv ihop
En längtande dröm blir sann
Man vänjer sig vid varann
Och livet får en början på nytt

Och då ser man ingen ände
För det händer ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Den känslan är allt för oss
Att finnas till för dig
Och nu står vi här idag
För att aldrig glömma av
Att livet fick ny mening när du kom

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Skapat från något äkta
Ja, svaret på vår kärlek finns hos dig"

Äntligen hemma

Varit borta på facklig kurs i tre dagar på Djurönäsets kursgård ute i Stockholms skärgård - värsta glassigt =). Njae faktiskt inte, jättefint ställe, skön säng, god mat och trevligt folk, men att sitta inne mellan 08-20 är väl ingen höjdare dessutom bröt min förkylning ut rejält mitt i allt *suck*. Nu är jag i alla fall äntligen hemma med min dataspelande älskling *hi hi*.

Tänkte eventuellt vara hemma från jobbet imorgon, skulle behöva vila ut, MEN var in och läste en liten del av mina mail och insåg att jag typ måste vara där imorgon *gah*. Har bara hur mycket som helst att fixa innan jul och sen är det nytt år och bokslut.

I fredags var jag hur som ut och promenixade med mina kära vänner Em och Carro, hur mysigt som helst i snöyran. Vi får ta en filmkväll framöver. Jag ska kolla över bioutbudet så får vi bänka oss i biofåtöljen med en kartong pop-corn och mysa :P. Och du Carro - du kommer fixa allt, jag tror på dig =D.

Nä faktiskt... har väl inget mer att berätta i skrivande stund, men jag får återkomma då jag har något att berätta igen :P. Nu ska jag nog krypa ner under täcket och krya på mig till imorgon bitta *gah*.

Carpe Diem!

Väldigt trött

Städade och greja igår, fixade in fåtölj att slappa lite i =), tog en promenad och umgicks... Gick upp tidigt för att tvätta.

Idag har vi barnvaktat, Lova kom hit före nio i morse. Efter lite mat och blöjbyte åkte vi till Jernvallen och kika på Tildes innebandymatch. Har blivit en massa Wee sports, nappflaska till Lova en promenad. Helt underbart mysigt - nästan som en riktig familj *hi hi*. Höll på att somna redan vid sju-snåret, men nu tror jag minsann det är dags för sängen.

Nästa söndag ska jag nog provrida Gigo förresten så får vi se vad som händer sedan...

Natti

Afrikansk dans

Idag har jag varit på afrikansk dans - shit va kul =D. Man blev verkligen hur glad som helst, dessutom var det svettigt och jobbigt, sällan man råkar ut för de kombinationerna samtidigt *ha ha*. Synd bara att det bara var 6 tillfällen, men, men... kanske finns någon fortsättningskurs i vår.

Inte har jag ridit på evigheter heller, måste bestämt höra av mig till L för att provrida Gigo. Appropå ridning så var M och jag upp till Hudik i lördags för att hälsa på Jolina =), hon såg då ut att må fint, hoppas allt går bra i fortsättningen... Åker upp och hälsar på henne i mars igen *ser redan fram emot*.

Lördag kväll var vi ett gäng som överraska M med middag ute, massa prat och trevligt umgänge - kan inte bli bättre. Hon flyttade ju igår - önskar dig all lycka =).

I vanlig ordning har jag haft fullt hela veckan. Varit med på work-shop/utbildning av ny version av ett ekonomiprogram i två dagar eftersom jag ska hjälpa ansvarig en del. Alltid roligt med nya utmaningar, men det har varit mycket data-prat vilket inte är riktigt mitt språk =)

Ta det lungt....

Carpe Diem!

Fullt upp...

... hela veckan lång. Veckan har precis börjat och jag har redan blivit uppbokad typ varje kväll/dag.

Det var hur skönt som helst att ha en extra dag ledig - långhelg helt enkelt. Jag städade och fixade lite här hemma innan jag tog en promenad i "snöstormen" hem till Lottis och alla barnen. Där fick jag lite soppa och macka, det värmde gott =). Pratade med Lottis och myste med Lova. Fredagskvällen blev relativt lugn, Johan och jag var och åt lite mat innan vi åkte till hans föräldrar där han bytte däck.

Lördagen gick rätt fort eftersom min älskling "tvingar" mig att ligga kvar i sängen lite längre på lediga dagar, jag är som de flesta som känner mig av en rastlös natur och har svårt för att bara "ta det lugnt". Vi tog i alla fall en prommis efter lunch. Sen var det dags att göra sig i ordning för att åka på födelsedagskalas/-fest hos S i Hillsta (Kungsgården). Det var hur trevligt som helst och fick till och med prata lite engelska på högtalartelefon bra många minuter - jag gjorde visst bra ifrån mig =). Johan och jag gav upp när de andra drog iväg till krogen. Det var skönt att åka hem och sova.

Imorgon blir det en tur till en annan vän i Kungsgården, onsdag promenad med M, torsdag och fredag på konferens med jobbet i Söderfors, lördag åker M och jag till Hudiksvall för att hälsa på Jolina =) och ja... sen är veckan slut.

Nästa vecka då... Em och Carro: bio då kanske - mitt i veckan???

Har varit på spinning idag förresten - känner mig riktigt duktig =).

Carpe Diem!

RSS 2.0