Ledig fredag, första snön

Hej å hå vad det snöar och blåser ute, fast det är skönt att vara lite extra ledig. Har ju som tjänsteman/-kvinna på kommunen fördelen att ha halvdag idag, men då jag har massa flex tog jag ut den och blir därmed helledig *götta*.

Tänkte först att jag skulle ta en tur till badhuset, men fy sjutton - det är ju höstlov så där är det väl tjockfullt med kidz, rida - njae... har ju ingen häst, träna - mjae kanske ska tänka på halsen lite och då var ju badet också uteslutet i de tankarna. DUMMA FÖRKYLNING. MEN nästa vecka, då ska jag använda både bad- och gymkort. Idag, då blir det bara lite städa, eller snarare sortera och kanske fixa lite här hemma. En promenad om det slutar blåsa lite, dock en kortare promenad till Lottis - leka lite med barnen =).

Jag hoppas att alla bytt till vinterdäck - om inte så hoppas jag ni låter bilen stå idag.

Carpe Diem!

Sista promenaden

Det känns inte kul, men något som varit bestämt sedan länge och det känns som att jag hunnit bearbeta M's beslut en tid nu.

Det gjorde ont att åka från stallet idag. Trots den ynka promenaden på 30 minuter gick det nästan fyra timmar från det att jag åkte hemifrån tills jag kom hem igen. När jag for dit hade jag gråten i halsen, när jag for därifrån var det med tårar som rullade ner för mina kinder.

Jag tror att Jolina kommer att få det toppen dit hon flyttar imorgon, jag hoppas att allt löser sig till det bästa. Får ju trots allt följa med och träffa henne om två veckor...

Jolina har stått mig varmt om hjärtat och hon kommer finnas nära bra länge - om hon vill är hon varmt välkommen att komma och bli omhändertagen om mig igen =).

Som Johan säger: "det finns ju fler hästar...", fast få som man faktiskt känner lite extra för (nä nu låter det som att jag ska förlora en partner eller nära vän). Fast vet ni, Jolina har varit en oerhört nära vän, ganska lik mig trots att hon är en häst.

Carpe diem!

Jolina är lite närgången =)
                                                                 något närgången Jolina =)



Jolina 2008-10-25

Grattis bror

Idag fyller lillebror 25 år - GRATTIS! Vi firade honom förra helgen när han och mamma var här. Idag är han i England, han fick en resa till England och fickpengar i födelsedagspresent *bra va*. Han har åkt dit med en kompis och hittills har de mest gjort London. Idag ska de till någon släkting till kompisen, umgås och äta middag. De skulle äta lamm - Alex tycker inte om lamm =), men jag tror det kommer gå bra ändå.

Hoppas han får en bra födelsedag och fortsatt vistelse i England.


Ettusenfemtio meter

Var ju på badhuset efter jobbet - jisses va skönt. Simmade och simmade och simmade, jag tror jag kommer ha lite träningsvärk imorgon, men det gör inget :P. Tror jag räknade fel vid ett tillfälle så då blev det nog två extra längder. Efter alla 42 (hur stavas egentligen 40 med bokstäver? fyrtio?) längder satte jag mig i bubbelpoolen en stund innan bastu och promenad hemåt.

Har stoppat mat i magen och tittar på IDOL till 21.30, sen blir det "Shall we dance" med Jennifer Lopez *hi hi*.

I natt kommer älsklingen hem också, skönt att slippa sussa ensam. Blir en svängom till Gävle på söndag, Lill-Elsa fyller ett år idag.

Carpe Diem - fast på kvällen!

Mindre bra

Ja, jag är då verkligen mindre bra på det här nu för tiden. Ingen blogg, aldrig online på msn och urusel på att svara på mail och sms - ja JAG SKÄMS VERKLIGEN. Tänker inte lova att jag ska bli bättre för brutna löften är det värsta som finns. Jag säger istället: "Jag ska göra mitt bästa i att bättra mig."

Har sålt Snowflake (min bil), varit utan henne i fem dagar nu *snyft*. Fast det funkar ju bra ändå. "Lånar" Johans vid behov och sen åker jag på min fina Skeppshult eller så får jag promenera.

Promenad med Jolina 30 minuter i 10 dagar igen, fast nu verkade det som att det blivit bättre. Har hållt igång med en del träning också så klart. Ska dessutom iväg och simma en sväng idag *ser fram emot*. Sedan hoppas jag på en lugn helg då det varit mycket ett tag nu och nästa helg blir det verkligen häcken full.

Carpe Diem!

P.s Bild på kortet som jag gjorde åt brorsan kommer - kan ju lägga ut det på söndag när han fyller =)

Time flies

Kan man lugnt säga - tiden bara flyger iväg. Helg efter helg försvinner, eller vecka efter vecka. Beror ju på hur man vill se det.

Minnesalbumet som jag beställt från min goda vän E har äntligen blivit klart och jag har det nu hemma hos mig. Har börjat skriva lite i rutorna som E gjort åt mig för kommentarer. Blir lite nostalgiskt =). Vill ni kika på det så kan ni titta in hos henne .

Förra helgen var ju min vän P från Alingsås här på besök, mycket trevligt! Vi var ut till stallet, en sväng in till Gävle och Valbo, förbi hos Lottis och söndag förmiddag tillbringade vi på Karisma Spa i Högbo. Morgonen började med frukost, sen fick vi behandling, slappade lite innan det var dags för vattengympa. Jobbigt, skönt och hur kul som helst =).

Veckan har sprungit iväg i rasande fart, jobb, jobb, jobb...

Nu är det helg igen och mamma och bror är här på besök. Bror fyller 25 nästa vecka så vi passar på att fira honom lite. Har varit ut till stallet idag - ridit - barbacka :S. Jag har skavsår *ha ha*. Lagt ut Snowflake (min bil) på blocket också. När jag inte ska rida, eller inte vet hur jag ska göra så behöver jag den inte och dessutom gick den igenom besiktningen så då måste man ju passa på =).

Nä, ska iväg och fika lite. Ska försöka hinna med min kära partybrudar i veckan, promenad kanske??? Torsdag kväll är jag nog ledig =).

Carpe Diem!

RSS 2.0