Umeå

Har kommit hem från Umeå efter en minitripp dit. Åkte dit i torsdag eftermiddag, flexade ut från jobbet och i fredags hade jag tagit ut min tjänstefria dag *lyx*. Efter en dryg tågförsening kom jag fram till Umeå 00.05, två timmar senare än jag skulle.

Vaknade innan min vän E hade hunnit iväg till jobbet i fredags, åt frukost i godan ro, läste, lyssnade på radio och gick ut och sprang en sväng i duggregnet längs Umeälv *mysigt*. Efter en dusch promenerade jag ner på stan (hade ju inte koll på något angående bussturer etc) i solskenet, strosade runt, käkade lunch och shoppade lite innan E kom och mötte upp mig. Vi uträttade lite ärenden och blev sedan bjuden på middag hemma hos hennes mamma. Fredagkvällen ägnades åt äppelkakebak, pyssel och biofotöljen (vi såg på Beck).

På lördagsmorgonen lyckades jag blunda ett par timmar längre i soffan, efter frukosten tog vi bussen ner på stan som för övrigt var gratis denna dag då Umeå kommun hade hållbarhetsvecka =D. Shoppade lite, promenerade runt, åt lunch på Sushi-baren, ja jag provsmakade lite sushi, men åt mestadels något slags kycklingspett *gott*. Sen åkte vi hemåt för att baka hallonbrownie, vilket jag tog på mig fullt ut *smaskens*. E's nära och kära började sedan att dyka upp. Det blev scones, fika och massa annat gott hela kvällen och när sista man gått kände jag att kvällens kaloriintag stod i alla hörn, men gott var det =P.

Vaknade ganska tidigt på söndagen trots sen kväll, men timmarna innan jag skulle åka hem med bussen sprang iväg. Vi hann dock med att pyssla lite innan vi tog bussen ner på stan och promenerade genom ett nästintill öde Umeå. Bussresan hem kändes evigt lång, men till slut nådde jag målet där älskling stod och väntade.

Tack E för en toppenhelg och tack älskling för att du hämtade mig på Gävlebro

RSS 2.0